''NAC loopt geblinddoekt in een doolhof zonder uitgang''

( 0 reacties)
''NAC loopt geblinddoekt in een doolhof zonder uitgang''

Met nog negen duels voor de boeg moet NAC Breda het gat van vijf punten met De Graafschap goedmaken om niet rechtstreeks te degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie. Maar de problemen zitten veel dieper bij de Parel van het Zuiden

"NAC Breda is het lachertje van de Eredivisie", valt Voetbal International-verslaggever Chris Tempelman direct met de deur in huis. "Het is wachten op een algemeen en technisch directeur en bidden voor een wonder. Geen visie, geen daadkracht, geen resultaten, geen perspectief. NAC loopt geblinddoekt in een doolhof zonder uitgang."

Het roer moet om, en snel. "NAC verkeert in extreem zwaar weer. De codes die gebruikt worden bij de weerswaarschuwingen in Nederland – geel, oranje en rood – zijn niet toereikend om de orkaan rond NAC te duiden. Op en naast het veld is de situatie schrijnend en zorgelijk", vervolgt de sportjournalist.

NAC heeft de posities van algemeen- en technisch directeur nog altijd niet ingevuld. "Het wachten is vooral op sturing van bovenaf, op leidinggevende mensen die van NAC weer een voetbalbedrijf maken. NAC is nu een schip zonder kapitein, maar met veel matrozen die denken kapitein te kunnen zijn. En stuurloze schepen hebben vaak maar twee opties: stranden of zinken", aldus Tempelman in het weekblad.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!