Retroshirts NAC populair: ''We verkopen continu 10 stuks per uur''

( 0 reacties)
Retroshirts NAC populair: ''We verkopen continu 10 stuks per uur''

NAC Breda en Copa hebben woensdag een speciale retrolijn gelanceerd. In samenspraak met het NAC-museum zijn een aantal shirts en een jack uit de jaren '80 en '90 opnieuw uitgebracht. Voorlopig is het een succes. 

''Na de 1912-mailing was er al 15% op'', vertelt commercieel manager Eric Matijsen in gesprek met BN DeStem. ''Nu verkopen we er ook continu 10 tot 15 stuks per uur.'' Leden van de Club van 1912 konden vorige week al een bestelling plaatsen. Woensdag konden seizoenkaarthouders hun slag slaan. Mochten er nog producten op voorraad zijn, dan zijn die vanaf zaterdag ook in de fanshop te verkrijgen. 

''De drie artikelen zijn in samenspraak gegaan met COPA en met het NAC Museum. NAC heeft de merchandise geheel in eigen beheer, dus zijn ze met deze lijn bescheiden van start gegaan: in totaal zijn er 500 exemplaren. De twee shirts en het vest zijn leverbaar in vijf verschillende maten. Eigenlijk was het de bedoeling de retrolijn rond de feestdagen te starten, maar dit bleek niet haalbaar'', aldus Matijsen. 

Toch is er ook een voordeel volgens de man die binnenkort afscheid neemt van de club. ''Tegelijkertijd is dit juist een goede periode. De wedstrijdshirts zijn nagenoeg op, de winter is voorbij; dit is wel een periode dat je met iets nieuws komt. Maar volgend jaar is het wel de bedoeling dat we dit met de feestdagen doen.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!