Advocaat vol lof over fans: ''Avondje NAC is voor iedereen moeilijk''

FC Utrecht neemt het dit weekend op tegen hekkensluiter NAC Breda. FC Utrecht-trainer Dick Advocaat heeft de beschikking over een vrijwel fitte selectie. De oefenmeester heeft vertrouwen in een goed resultaat.

"Makienok, Dessers, Bergström en Emanuelson zijn er in ieder geval niet bij", begint Advocaat in de wekelijkse persconferentie over de blessureleed in zijn selectie. Advocaat weet dat het een lastige wedstrijd wordt. "Het is een vervelende test voor iedereen. Het avondje NAC is voor iedereen moeilijk. Het wordt een wedstrijd met heel veel strijd en met dat publiek erachter. Ze hebben nu twee thuiswedstrijden, die wedstrijden willen ze per se winnen."

Advocaat heeft een duidelijke strategie voor de wedstrijd tegen NAC. "We moeten niet meegaan in de strijd van hun. We moeten de duels wel winnen, maar geen vechtwedstrijd daarvan maken", vervolgt Advocaat, die snel een goal wil maken. "Wij willen altijd snel scoren, maar dat lukt niet altijd. We willen ze niet teveel vastzetten. Zij hebben hun punten gehaald in de thuiswedstrijden en wij doen het altijd in uitwedstrijden. Ik heb een goed gevoel bij de wedstrijd."

Lees meer:
0 reacties