''Niet meer dan logisch dat Brood voor anderhalf jaar tekent''

( 0 reacties)
''Niet meer dan logisch dat Brood voor anderhalf jaar tekent''

Ruud Brood heeft nog altijd de beste papieren om bij NAC Breda aan de slag te gaan als hoofdtrainer, zo weet BN/De Stem te melden. De oefenmeester werd maandag gepolst door interim-directeur Nicole Edelenbos. 

"De verwachting is dat de club en trainer eruit gaan komen", schrijft Yadran Blanco. "Gepraat wordt onder meer over de samenstelling van de technische staf. De contracten van de assistenten Rob Penders en Maurice Verberne lopen deze zomer immers af. Keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar heeft een verbintenis tot medio 2020", vervolgt de verslaggever. 

"Hoewel NAC een trainer wil voor de komende acht wedstrijden, is het niet meer dan logisch dat Brood voor tenminste anderhalf jaar tekent", beseft hij. "Zodat hij de zekerheid heeft dat hij bij degradatie direct een doorstart kan maken in de eerste divisie. Brood zal daarbij wel de garantie willen dat hij samen met de nog officieel aan te stellen Tom Van den Abbeele de mogelijkheden krijgt een elftal te formeren dat om de bovenste plekken strijdt", besluit Blanco. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!