NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Hendriks: ''Niet per definitie dat je dan niet voor Willem II bent''

( 0 reacties)
Hendriks: ''Niet per definitie dat je dan niet voor Willem II bent''

Naast presentatrice van FOX Sports is Hélène Hendriks ook groot fan van NAC Breda. Na de zege op Excelsior (1-2) gelooft Hendriks weer een lijfsbehoud voor de Parel van het Zuiden. 

"Kijk, als ze deze niet hadden gewonnen, was het klaar geweest", vertelt Hendriks in gesprek met Omroep Brabant. "Ze hebben de laatste strohalm gepakt en nu wordt het wel weer spannend. Ik had het niet verwacht, maar ik zie dat de spelers er weer geloof in hebben."

Ondanks dat Hendriks NAC een warm hart toedraagt, komt ze ook graag bij Willem II, de aartsrivaal. "Ik vind dat hartstikke leuk voor ze. Het is niet per definitie zo dat als je NAC een warm hart toedraagt, dat je niet voor Willem II bent. Ik snap de 'diehard-supporters', maar ik heb dat zelf niet. Ik vind het heel tof dat ze het zo goed doen en mooi ook voor Adrie Koster, de trainer", aldus Hendriks.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!