KNVB verplaatst speelronde 33: NAC Breda eindigt met thuisduel

( 0 reacties)
KNVB verplaatst speelronde 33: NAC Breda eindigt met thuisduel

De KNVB komt Ajax tegemoet voor het drukke speelschema vanwege plaatsing voor de halve finales van de Champions League. De complete 33ste speelronde is verplaatst naar 15 mei en de aanvang is om 19:30 uur. 

Dat betekent dat NAC Breda het seizoen eindigt met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Speelronde 34 blijft wél 'gewoon' op 12 mei staan. "Er blijkt dat er aan het eind van het seizoen geen ruimte meer is om eenvoudig met eredivisiewedstrijden uit te kunnen wijken naar alternatieve data", zegt directeur betaald voetbal Eric Gudde op de officiële website van de KNVB.

"Na wekenlang alle mogelijke oplossingen te hebben verkend, zijn de overgebleven scenario's vandaag voorgelegd aan de clubs. Dit omdat alle clubs aan de basis stonden van het competitieprogramma en nu ook allemaal te maken krijgen met speeldata die hoe dan ook veranderen."

Dit zijn nu de wedstrijden in de laatste speelronde van de eredivisie: De Graafschap - Ajax, PSV - Heracles Almelo, Fortuna Sittard- Feyenoord, FC Utrecht - SC Heerenveen, Excelsior - AZ, NAC Breda - PEC Zwolle, VVV-Venlo - Vitesse, ADO Den Haag - Vitesse en FC Emmen - FC Groningen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 30 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›