Brood heeft vertrouwen: ''Natuurlijk moet je er in blijven geloven''

( 0 reacties)
Brood heeft vertrouwen: ''Natuurlijk moet je er in blijven geloven''

Na het teleurstellende gelijkspel tegen FC Emmen vorige week (1-1) ligt de focus bij NAC nu op het cruciale duel met Fortuna Sittard van aanstaande zondag. De Bredanaren reizen af naar het zuiden voor opnieuw een duel in de strijd om degradatie te voorkomen.

"Ik denk dat het twee teams zijn die de winst goed kunnen gebruiken natuurlijk", stelt NAC-trainer Ruud Brood tegenover NAC TV in aanloop naar het Eredivisie duel. "Voor ons is het elke week punten sprokkelen, maar ik denk wel dat het een dynamische wedstrijd wordt. Zeker omdat zij qua speelwijze zo zijn, als je kijkt naar de laatste wedstrijd. Dan heb ik het nog niet eens over de rode kaarten die ze hebben gehaald, maar dat geeft wel de intentie aan waarmee ze willen spelen."

In de strijd om degradatie liep zijn ploeg vorige week in eigen huis tegen FC Emmen een aardige knauw op. "Natuurlijk moet je er in blijven geloven", gaat Brood verder. "Het is wel teleurstellend, het resultaat. Het vertrouwen krijg je alleen als je natuurlijk ook wedstrijden gaat winnen."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 30 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›