Lundqvist weet: ''Iedere wedstrijd is nu een finale voor ons''

( 0 reacties)
Lundqvist weet: ''Iedere wedstrijd is nu een finale voor ons''

Met nog maar vier wedstrijden tot het einde van het seizoen wordt het nog spannend voor de club uit Breda. Blijft NAC de stijgende lijn doorzetten en blijven ze in de Eredivisie of degradeert de ploeg van trainer Ruud Brood na dit seizoen?

"Het vertrouwen is er wel", stelt NAC-middenvelder Ramon Pascal Lundqvist tegenover de camera van NAC TV. "We hebben een paar goede wedstrijden gespeeld en dat zijn veel punten. We hebben nog vier wedstrijden te gaan, dus het kan nog."

Na het teleurstellende duel met FC Emmen vorige week (1-1) hoopt de middenvelder tegen Fortuna Sittard op een beter resultaat. "Het wordt een moeilijke wedstrijd", weet hij. "Iedere wedstrijd is nu een finale voor ons, dus wij moeten er voor zorgen dat we gewoon alles geven en de positieve uit de laatste wedstrijden meenemen. Tegen VVV en Excelsior deden we het erg goed. We vechten voor ieder punt. We hebben ook de volgende wedstrijd weer die drie punten nodig, en dat is waar we nu voor trainen."

Onder de nieuwe trainer Ruud Brood speelt Lundqvist soms als nummer tien. Zelf heeft hij niet echt een voorkeur. "Ik denk zelf dat ik overal op het middenveld kan spelen. Het maakt voor mij niet echt uit, zolang ik maar speel. Het hangt er gewoon van af hoe de coach wil dat ik speel", aldus Lundqvist.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 30 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›