NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

NAC-kroeg maakt zich weinig zorgen: ''Vrijdagavond maakt niet uit''

( 0 reacties)
NAC-kroeg maakt zich weinig zorgen: ''Vrijdagavond maakt niet uit''

Dat NAC Breda volgend jaar haar wedstrijden op de vrijdagavond speelt, doet Roger Omers weinig. Hij is uitbater van Café Dok 19 aan de Haven, één van de NAC-kroegen die Breda rijk is. 

"Als NAC straks meedraait bovenin, bij de bovenste drie of zes, wordt de wedstrijd uitgezonden, in het schakelprogramma van FOX Sports. Het zal iets anders zijn, tegen Ajax of FC Oss", vertelt Omers tegenover BN De Stem. "Gelukkig is er de clubliefde. De vrijdagavond maakt niet zoveel uit."

Zelf heeft Omers een vaste plek op F7. "Er zullen straks toch minimaal weer zo'n 16.000 mensen in het stadion zijn, er zullen ook gewoon weer potjes uitverkocht zijn. Tuurlijk is het jammer dat ze degraderen. Als je ziet hoe die gasten spelen", vervolgt hij.

Of NAC na één seizoen alweer wederkeert in de Eredivisie? "Direct weer terug, promoveren? Ik denk het niet. Nu eerst bouwen aan een elftal dat goed draait. Het zal mooi zijn als dat gebeurt met jongens uit de omgeving, die vechten voor hun shirt. Niet alleen met broodvoetballers, of gehuurd van een Engelse club. Kunnen strijden", aldus Omers.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!