NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

''Breda zal door de degradatie van NAC niet aan waarde inboeten''

( 0 reacties)
''Breda zal door de degradatie van NAC niet aan waarde inboeten''

NAC Breda speelt volgend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Maar wat betekent de degradatie van de Parel van het Zuiden voor de stad Breda? Volgens Hildegard Assies van Citymarketing Breda heeft het geen gevolgen.

"NAC is één van de visitekaartjes van de stad. Het Avondje NAC is beroemd. Als je ziet hoe supporters hun club steunen. De trots van Breda, mooi om te zien", vertelt ze in gesprek met BN De Stem. "Laat ik voorop stellen: het is jammer. Maar ik denk dat het niet veel uit maakt of je nu in de Eredivisie of in de Keuken Kampioen Divisie speelt. Misschien dat je in de Eredivisie qua publiciteit iets meer zichtbaar bent."

"Het is altijd mooi als een club in de Eredivisie speelt, mooie prestatie, een beloning. Maar Breda zal hier niet door aan waarde inboeten. Het gaat om de mensen, het spelletje, het samenbrengen. Dat verandert niet. Fans blijven achter hun club staan. Daar energie uithalen. Laat dat een stimulans zijn om snel terug te keren", aldus Assies.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!