NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Politie Breda: ''Zal niet zoveel veranderen door degradatie NAC''

( 0 reacties)
Politie Breda: ''Zal niet zoveel veranderen door degradatie NAC''

Voor de politie heeft de degradatie van NAC Breda vrijwel geen gevolgen. Dat zegt woordvoerder Willem-Jan Uytdehage in gesprek met BN De Stem. 

"NAC krijgt geen Ajax en Feyenoord meer op bezoek, dat maakt het iets anders", legt hij uit in gesprek met BN De Stem. "Maar in de Keukendivisie zul je ook supportersgroepen hebben die risicovol zijn. Ik denk dat er al met al niet zoveel zal veranderen."

"Per wedstrijd maakt de driehoek (politie, gemeente, justitie, red.), het lokaal bevoegd gezag, een inschatting: wordt er wel of niet opgeschaald? In het stadion regelt de club de veiligheid zelf. Er kan uitloop zijn van de vrijdagavondwedstrijd naar het centrum, met supporters. Maar dat geldt ook voor de zaterdag of zondag. Ik zie voor de vrijdagavond geen belemmering", aldus Uytdehage.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!