'Met NAC ben ik in het verleden gedegradeerd, ik weet hoe het voelt''

RKC Waalwijk speelde woensdagavond met 1-1 gelijk op bezoek bij Excelsior en daardoor heeft de ploeg van trainer Fred Grim zich geplaatst voor de finale van de play-offs. Henrico Drost genoot met volle teugen van het cruciale duel in Rotterdam. 

"Play-offs. Dat zijn gekke wedstrijden, leuk om te spelen", reageert hij op de website van het Brabants Dagblad. "Excelsior speelde vol op de aanval. Dan kun je zoiets verwachten. Maar echt gevaarlijk werd het niet. Ik heb een keer een kopbal net voorlangs zien vliegen. Verder hielden we toch makkelijk dat gelijke spel vast. Over twee wedstrijden is het verdiend dat we door zijn naar de finale", aldus Drost.

De voormalig NAC Breda-speler leefde na afloop wel mee met de thuisclub. "Ik heb hier een paar seizoenen gespeeld. Het zijn allemaal leuke mensen. Die gun je zoiets niet", vervolgt de verdediger. "Met NAC ben ik in het verleden gedegradeerd. Ik weet hoe het voelt. Wat is het lekker om bij de winnende partij te horen", besluit Drost, die nu met RKC nog twee finales speelt tegen Go Ahead Eagles. 

Lees meer:
0 reacties