Zorgen bij Excelsior: ''Kijk naar de concurrentie; NEC, Cambuur, NAC''

0
Zorgen bij Excelsior: ''Kijk naar de concurrentie; NEC, Cambuur, NAC''

In navolging van NAC Breda degradeerde ook Excelsior uit de Eredivisie. De Kralingers verloren in de halve finale van de play-offs van RKC Waalwijk. Clubcoryfeeën maken zich zorgen om Excelsior.

Aad Leenheer, die dertien jaar in het eerste elftal speelde, verwacht niet dat de Rotterdammers zomaar terugkeren op het hoogste niveau. "Welke clubs zijn er na hun degradatie direct gepromoveerd? Ik kan alleen FC Twente bedenken", zegt Leenheer in het Algemeen Dagblad.

Volgens de oud-speler zijn er veel sterke clubs in de Keuken Kampioen Divisie. "Kijk nu even naar de concurrentie. NEC, Cambuur, NAC. Ik hoorde dat ook Volendam weer volop ambities heeft", spreekt hij zijn zorgen uit. "Ik zit met veel vraagtekens. Hoe zit het met het budget? Wat doen de spelers die transfervrij zijn?"

Voormalig NAC-trainer Marinus Dijkhuizen baalt van de degradatie. "Dit doet me pijn", meent hij. "Het is helemaal zuur omdat Excelsior juist dit jaar een stap naar boven leek te maken. Er werden voor het eerst spelers aangetrokken voor een transfersom. Omdat er een paar grote ploegen degradeerden, leek het een zwakkere competitie dan normaal. In die zin vind ik het heel zuur en verrassend dat Excelsior gedegradeerd is."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!