Belangrijke week voor NAC: ''Zou betekenen dat City invloed kan kopen''

0
Belangrijke week voor NAC: ''Zou betekenen dat City invloed kan kopen''

NAC Breda gaat een drukke week tegemoet. Maandagavond staat er een buitengewone aandeelhoudersvergadering en daarnaast wordt het de komende dagen duidelijk of Ruud Brood de trainer blijft in Breda.

"Tijdens de aandeelhoudersvergadering zullen de drie grootaandeelhouders van NAC aan de zeventien kleintjes tekst en uitleg verschaffen over de interesse van een groep sponsoren, onder aanvoering van de NOAD-box, om de Bredase club te kopen. Daarbij staat de KNVB vanaf 1 juli toe dat een buitenlandse club voor maximaal 49 procent een belang mag nemen in een Nederlandse club. Dat zou betekenen dat partner Manchester City in theorie invloed kan kopen", schrijft clubwatcher Yadran Blanco namens BN De Stem.

Ook komt Brood aan bod. "Of Brood blijft, wordt uiterlijk eind deze week duidelijk. Algemeen directeur Luuc Eisenga en technisch directeur Tom Van Den Abbeele mogen morgen dus hun plannen uit te doeken doen aan de eigen supporters die met veel vragen zitten. Met welke begroting gaat NAC werken? Wat is het spelersbudget? Hoe verloopt de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor? Wat is de status van de stadionaankoop?", aldus Blanco.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!