BREAKING | Nieuwe hoofdsponsor voor NAC: ''Belangrijke pion''

( 0 reacties)
BREAKING | Nieuwe hoofdsponsor voor NAC: ''Belangrijke pion''

NAC Breda heeft OK tankstations weten te strikken als nieuwe hoofdsponsor. Dat maakt de degradant donderdagmiddag bekend. OK Tankstations zette een handtekening onder een contract voor één seizoen.

"Het zong al een tijdje rond dat we op zoek moesten naar een nieuwe hoofdsponsor. Het vinden van een geschikte partij die aansluit bij de club is geen eenvoudige opgave en kost dan ook tijd", begint Luuc Eisenga zijn uitleg op de clubsite van NAC Breda. "OK is een grote landelijke partij met kernwaarden als toewijding en ambitie, dat sluit naadloos aan op hetgeen NAC sterk maakt en wij van onze spelers en organisatie verwachten."

Volgens de algemeen directeur is het een goede zet om deze samenwerking op te zetten. "Ik ben trots dat wij ze aan ons hebben weten te binden. Daarmee hebben we weer een belangrijke pion ingevuld."

Jan Willem Westerhuis en Rik de Leeuw den Bouter, directeuren van OK, zijn blij met de deal. "Voor het komend jaar staat bouwen centraal bij NAC. Er ligt een goed plan waar wij ons prima mee kunnen identificeren. Ook OK is altijd aan het bouwen aan haar organisatie. NOAD is tevens van onze lijfspreuken", aldus de directeuren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

maandag 21 oktober 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›