FOTO'S | NAC Breda start met voorbereiding: ''Opvallende naam''

( 0 reacties)
FOTO'S | NAC Breda start met voorbereiding: ''Opvallende naam''

NAC Breda is vanmorgen begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Zundert stonden maar weinig spelers op het veld die ook vorig seizoen de clubkleuren van de Parel van het Zuiden verdedigden. 

"Overgebleven van de uitgedunde groep van vorig seizoen: Kali, Verschueren, El Allouchi, Pele van Anholt en Alex Gersbach. Plus de jonkies Jethro Mashart, Marwin Reuvers, en Sydney van Hooijdonk", schrijft clubwatcher Yadran Blanco namens BN De Stem. "Menno Koch en Sullay Kaikai ontbraken in Zundert en komen ook niet meer terug, Anouar Kali trainde apart van de groep en moet eerst helemaal fit worden."

Ook was er een proefspeler te zien. "Opvallende naam tijdens de eerste sessie van de voorbereiding is die van Tom Plezier, evenals Santek een proefspeler. Plezier is een 22-jarige linksbenige verdediger uit Leiderdorp die in het verleden voor het onder 21 team van Swansea City speelde en recentelijk voor derdedivisionist Quick uitkwam", aldus Blanco.

Eerste training NAC
Keepers: Nick Olij, Karol Niemczycki, Sem Custers en Bart Verbruggen.
Verdedigers: Pele van Anholt, Robin Schouten, Jan Paul van Hecke, Nacho Monsalve, Wout Neelen, Alex Gersbach, Jethro Mashart en Tom Plezier.
Middenvelders: Anouar Kali, Yassine Azzagari, Sabir Agougil, Arno Verschueren, Marwin Reuvers, Mounir El Allouchi en Jordan van der Gaag. 
Aanvallers: Sydney van Hooijdonk, Skender Loshi en Bodi Brusselers. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

maandag 21 oktober 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›