Van Hooijdonk reëel: ''Moeten sowieso nog wat spelers bijkomen''

( 0 reacties)
Van Hooijdonk reëel: ''Moeten sowieso nog wat spelers bijkomen''

Sydney van Hooijdonk kijkt uit naar het komende seizoen met NAC Breda. Ondanks dat de spits pas 19 jaar oud is, wil hij een dragende kracht worden in het elftal van trainer Ruud Brood.

"Ik ben een andere speler dan toen ik vorig jaar voor het eerste bij het eerste kwam. Ik heb een jaar achter de rug waarin veel is gebeurd en heb er meer bagage bij. Daardoor ben ik een ander persoon en andere speler geworden. Ik heb enorm veel geleerd", vertelt Van Hooijdonk voor de camera van FOX Sports.

Wat de spelersgroep betreft is er volgens Van Hooijdonk nog wel ruimte voor verbetering. "Ik denk dat er sowieso nog wat spelers bij moeten komen om echt een team te vormen dat voor promotie gaat vechten. Maar er zit wel veel talent in de groep en daar kunnen we mooie dingen mee laten zien", vervolgt hij.

En zijn persoonlijke doelstellingen? "Er zijn nu nog weinig andere spitsen. Maar ik weet dat er nog één of twee bij zullen komen. Ik ga echter vol de concurrentiestrijd aan. Ik wil uiteindelijk gaan spelen en met NAC promoveren. Pas als de selectie compleet is heb je een reëel beeld", aldus Van Hooijdonk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

maandag 21 oktober 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›