Olij stelt alles in teken van promotie: ''Al een hapje wezen eten''

( 0 reacties)
Olij stelt alles in teken van promotie: ''Al een hapje wezen eten''

NAC Breda doorstond de eerste echte testcase van deze voorbereiding met verve: de ploeg van Ruud Brood zegevierde zondag met 3-0 over de Kroatische eredivisionist Lokomotiva Zagreb.

"Daar kunnen we mee thuiskomen", stelt doelman Nick Olij voor de camera van NAC TV. "De eerste helft was wat minder, maar dat ging in de tweede helft beter en uiteindelijk winnen we met 3-0. Dat is lekker."

De goalie onderscheidde zich door onder meer een strafschop te keren. "Voor mij persoonlijk is dat lekker en ik help het team er ook mee. Maar ik doe gewoon mijn eigen ding. Ik moet ballen tegenhouden, het maakt dan niet uit of dat een penalty is of een schot van afstand. Ik ben blij dat ik op deze manier het team heb kunnen helpen. Dit niveau moet ik elke week laten zien", vervolgt hij.

Olij kan het prima vinden met de verdedigers voor hem. "Achterin staat het goed met Nacho en Roger (Riera, red.). We zijn inmiddels al een keer een hapje wezen eten met zijn vieren. M'n vrienden was er ook bij. We hebben elkaar ook buiten het voetbal een beetje leren kennen. We moeten het met z'n allen doen en zo gaan we promoveren", luidt het besluit.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

maandag 21 oktober 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›