Van den Abbeele hoopvol: ''Dan kan ik in januari gaan skiën''

( 0 reacties)
Van den Abbeele hoopvol: ''Dan kan ik in januari gaan skiën''

Tom van den Abbeele heeft het volste vertrouwen in NAC Breda voor wat betreft het aanstaande seizoen. De technisch directeur van de Parel van het Zuiden hoopt dat de Bredase club weer wat kleur op de wangen krijgt, na een dramatisch verlopen jaar.

"Het geschonden blazoen oppoetsen is een doel op zich. Ik heb dat ook tegen de aangetrokken spelers gezegd", vertelt Van den Abbeele in gesprek met Voetbal International. "Die ambitie moet er zijn, er moet weer geloof in het elftal komen. In en buiten het veld."

NAC roert zich op de transfermarkt. "Het is geen toeval dat we met spelers als Stokkers en Nacho (Monsalve red.) jongens hebben aangetrokken die weten wat er nodig is om te promoveren. En onze trainer heeft daar ook enige ervaring mee. Er komt niks op bestelling."

"Goed starten zou voor iedereen bij de club zeer welkom zijn, maar ik heb laatst in een presentatie aan de staf ook aangegeven dat er nog één ding belangrijker is dan goed starten. Dat is goed eindigen", aldus Van den Abbeele, die hoopt dat er in de winterstop geen noodgrepen nodig zijn. "Als wij het nu goed gedaan hebben, dan kan ik in januari gaan skiën. Als er bijsturing nodig is, dan moet dat. Dat gaan we de komende maanden zien", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

maandag 21 oktober 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›