Van den Abbeele: ''Dat was een geluk bij een ongeluk in deze situatie''

( 0 reacties)
Van den Abbeele: ''Dat was een geluk bij een ongeluk in deze situatie''

Tom van den Abbeele heeft er het volste vertrouwen in dat er een kwalitatief goede selectie staat bij NAC Breda. En dat na een zomer waarin de Bredase club het leeuwendeel van de selectie van vorig seizoen kwijtraakte.

"Na de degradatie hebben we de spelers die op onze Eredivisielijst stonden nog proberen te overtuigen toch te komen, maar je kunt je inbeelden dat dat geen eenvoudige opgave was", vertelt Van den Abbeele in gesprek met Voetbal International.

Een leegloop volgde. "Het allerbelangrijkste was dat we eerst moesten verkopen, van spelers met forse salarissen af moesten voordat we wat konden besteden. Dat was me direct duidelijk. Dat we zestien aflopende contracten hadden, was een geluk bij een ongeluk in deze situatie", vervolgt hij.

"Bij een degradatie weten andere clubs je te vinden voor spelers met ontsnappingsclausules, al moet je maar afwachten hoe groot die interesse is, want die spelers hebben niet hun beste seizoen gekend. Dat ging vrij snel en dat gaf lucht. We zijn er nog niet helemaal, maar het gaat de goede kant op", aldus Van den Abbeele.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

maandag 21 oktober 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›