Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

Van den Abbeele: ''Hij wees de Eredivisie af om naar ons te komen''

( 0 reacties)
Van den Abbeele: ''Hij wees de Eredivisie af om naar ons te komen''

Ondanks de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie is NAC Breda nog altijd in trek onder de voetballers. De Bredase club staat er goed op, meent de directie. 

''Voetballers komen graag naar hier, zijn enthousiast", steekt technisch directeur Tom van den Abbeele van wal in gesprek met de NACourant. "Finn (Stokkers, red.) heeft Eredivisieclubs afgewezen om naar ons te komen. Niet uit gebrek aan ambitie, maar omdat hij de potentie van NAC ziet en kan doorgroeien."

Ook algemeen directeur Luuc Eisenga is positief. "Naast het voetballende verhaal, zijn de fanatieke aanhang en leuke stad ook goede verkoopargumenten. Toen Nick Olij tekende, had zijn vriendin al een plek uitgezocht om te gaan wonen", vult hij aan.

"Die van Nacho vroeg gelijk op welke tribunes de 'fanatiekste' supporters zitten en wil daar ook een keer gaan staan. Wij snakken naar spelers die de hartstocht voelen, maar zij snakken er net zo goed naar voor zo'n club te spelen", aldus Eisenga.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!