Verschueren: ''We moeten vol voor de overwinning gaan''

NAC Breda neemt het vrijdagavond op tegen FC Dordrecht. NAC-middenvelder Arno Verschueren is blij dat de voorbereiding er eindelijk op zit en dat het echte werk weer gaat beginnen.

"Ik ben heel blij dat de voorbereiding op zit. Als de competitie start, weet je dat het toch iets anders is. Al weet iedereen dat de voorbereiding er ook bij hoort", begint de middenvelder in gesprek met NAC TV. "In het begin was het heel moeilijk met zoveel nieuwe gezichten. We hebben een leuk team en daar kunnen we echt verder mee."

Verschueren weet dan ook niet waar zijn ploeg momenteel staat, omdat ze nog niet helemaal compleet waren in de voorbereiding. "We hebben niet echt tegen een tegenstander gespeeld uit onze competitie. Het is voor iedereen wennen. Het is afwachten, maar we hebben het volste vertrouwen erin."

"FC Dordrecht is altijd een lastige ploeg. Ze hebben veel huurlingen van Feyenoord en van de samenwerkingsclub Norwich City", vervolgt Verschueren. "Daar moeten we echt voor uitkijken, maar we moeten vol voor de overwinning gaan. Drie punten zou morgen wel heel leuk zijn."

Lees meer:
0 reacties