Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

NAC gaat vol voor twee versterkingen: ''Intern als te riskant gezien''

( 0 reacties)
NAC gaat vol voor twee versterkingen: ''Intern als te riskant gezien''

NAC Breda wil zich in de komende weken nog versterken met zeker twee spelers. Volgens clubwatcher Yadran Blanco gaat het om een centrale verdediger en een vleugelaanvaller. 

"Jan Paul van Hecke de enige vervanger voor de Spaanse mandekkers Roger Riera en Nacho Monsalve. Om een 19-jarig talent zonder minuten in het profvoetbal als reserveband mee te nemen voor een hachelijk roadtrip, wordt intern als te riskant gezien. Daarom zet NAC in op het binnenhalen van een extra centrale verdediger", schrijft Blanco op het digitale thuis van zijn werkgever BN De Stem.

Daarnaast moet er dus ook een vleugelaanvaller bijkomen. "De onfortuinlijke kniekwetsuur van Joshua Bohui heeft NAC beroofd van de enige zuivere buitenspeler die met een versnelling een verdediger passeert en de achterlijn opzoekt", aldus Blanco.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!