Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

NAC steunt fans in FOX Sports-kwestie: ''Vinden dit alleen maar mooi''

( 0 reacties)
NAC steunt fans in FOX Sports-kwestie: ''Vinden dit alleen maar mooi''

NAC Breda steunt de actie van haar supporters om bij het hoofdkantoor van FOX Sports langs te gaan. De fans balen dat hun club na de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie een stuk minder aandacht krijgt op de televisie.

"De fans staan altijd achter ons. Dan zou het wel vreemd zijn als wij niet achter hen staan. We kunnen dit alleen maar mooi vinden", vertelt woordvoerder Beau Lemmens namens NAC. "Wij zien NAC natuurlijk ook graag altijd op televisie. Het is voor de fans heel zuur dat dit bij de degradatie hoort. Zeker voor degenen die bij de wedstrijden om wat voor reden dan ook thuis moeten blijven."

Al 2.600 fans hebben zich aangemeld om de reis naar Amsterdam te maken. Bang dat het uit de hand loopt is Lemmens niet. "We hebben een supporters-coördinator die goed op de hoogte is. We moeten eerst maar eens zien of het allemaal wel echt doorgaat, maar we houden de vinger aan de pols", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!