Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

Fans NAC in actie: ''We betalen als cafébazen jaarlijks 1500 euro''

( 0 reacties)
Fans NAC in actie: ''We betalen als cafébazen jaarlijks 1500 euro''

Uitbater Johan de Vos van café Boerke Verschuren neemt geen genoegen met het schakelprogramma van FOX Sports. De kroegeigenaar baalt dat NAC Breda niet iedere week volledig te zien is op één van de betaalzender. 

Om hier verandering in te krijgen bedacht hij een actie, waarbij NAC-fans naar het hoofdkantoor van FOX Sports afreizen. "Ik vind het belachelijk. We betalen als cafébazen jaarlijks 1500 euro om de wedstrijden uit te mogen zenden. Nou dan wil ik ze ook helemaal uitzenden", zegt hij in gesprek met BN De Stem.

NAC wordt vaker dan men liever is niet uitgezonden. In het schakelprogramma zijn slechts flitsen te zien. "Bij FOX bepalen ze alles, maar bij NAC staat er wel 13.000 man op de tribune. Die willen ook de uitwedstrijden zien. Je moet die gewoon op groot scherm uit mogen zenden", aldus De Vos.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!