Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

FC Volendam komt NAC-fans tegemoet en geeft deel van stadion weg

( 0 reacties)
FC Volendam komt NAC-fans tegemoet en geeft deel van stadion weg

NAC wordt vrijdag 30 augustus bij FC Volendam gesteund door een bomvol uitvak. Maar liefst 1.400 supporters reizen de selectie van trainer Ruud Brood achterna voor het uitduel in het Kras Stadion.

Dat meldt NAC via haar officiële kanalen. "Na goed overleg tussen de clubs, supportersgeledingen en de lokale driehoek van Volendam is er akkoord bereikt over het uitbreiden van het reguliere uitvak van het Kras Stadion. NAC krijgt nu de gehele korte zijde van het stadion tot haar beschikking", schrijft de club.

"Dat betekent dat 1.400 supporters, per bus, naar Volendam kunnen afreizen om hun ploeg te steunen. De eerste bussen vertrekken bovendien al om 14:45 uur vanuit Breda, om vanaf 17:00 uur onder het genot van een biertje of andere versnapering op De Dijk in Volendam voor te beschouwen op het duel."

Meer informatie over de uitwedstrijd tegen FC Volendam is hier te vinden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!