Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

NAC onderzoekt stadion alleen opnieuw voor ophangen videoschermen

( 0 reacties)
NAC onderzoekt stadion alleen opnieuw voor ophangen videoschermen

NAC Breda gaat het dak van het Rat Verlegh Stadion niet extra onderzoeken naar aanleiding van het instorten van een deel van het stadion van AZ.

Omroep Brabant meldde deze ochtend dat de Parel van het Zuiden het stadion opnieuw gaat onderzoeken, maar dat is niet helemaal waar. Vorig jaar is het stadion nog compleet gecontroleerd.

Omdat NAC in november twee grote videoschermen wil hangen in het stadion, wordt daarvoor het dak opnieuw gecontroleerd. "Voor die gedeelten moet je weten of het dak die extra belasting kan dragen", zegt woordvoerster Beau Lemmens tegen BN DeStem.

Zij geeft aan dat dat ook nodig is om een bouwvergunning te krijgen. "Maar het is niet zo dat we nu alles weer gaan nalopen", aldus Lemmens.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!