Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

''We weten je te vinden en maken je af, werd er gezegd''

( 0 reacties)
''We weten je te vinden en maken je af, werd er gezegd''

Het bericht dat bij de sportschool van Sander Hoogenboom geen mensen in een Feyenoord-shirt mochten sporten ging afgelopen weekend viraal. Het berichtte belandde uiteindelijk ook in Rotterdam-Zuid, waar sommige fans het wel heel serieus namen. 

"Het is niet toegestaan om kleding of wat voor attributen dan ook te dragen die linken, verwijzen of onderdeel zijn van Feyenoord. Kleding van andere clubs is geen probleem", stond er in de algemene voorwaarden van FitBody, de Bredase sportschool van Hoogenboom, seizoenkaarthouder op de B-Side. 

"Het was een hectische avond. Mijn sportschool kreeg ineens 1-sterren-reviews op Facebook en Google", zegt Hoogenboom in gesprek met BN De Stem. Een aantal reacties ging wat verder. "Ik heb wel wat telefoontjes gehad. Het is het voetbalwereldje, hè. Daar wordt weleens heftiger gereageerd. Bedreigend? Sommigen hebben me de huid vol gescholden. Eén telefoontje was redelijk suggestief. We weten je te vinden en maken je af, werd er gezegd."

Hij trok zich er maar weinig van aan. "Maar toen ik vanmorgen naar de sportschool reed, dacht ik toch dat er misschien wel een ruit uit zou kunnen liggen", vervolgt hij. Dat was niet het geval. "Negentig procent van de reacties was positief. In de sportschool konden ze er ook om lachen. Zo heb ik het ook bedoeld. De mensen zagen de humor er wel van in", besluit Hoogenboom lachend. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!