Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

'NAC gaat vol voor centrale verdediger': ''Verrassend is dat niet''

( 0 reacties)
'NAC gaat vol voor centrale verdediger': ''Verrassend is dat niet''

NAC Breda heeft haar pijlen gericht op Colin Rösler van Manchester City. Dat meldt clubwatcher Yadran Blanco namens BN De Stem op basis van goed ingevoerde bronnen. 

Een verrassing is het niet dat NAC zich wil met versterken met de 19-jarige centrale verdediger. "In mei liet technisch directeur Tom Van Den Abbeele zich tijdens een forumavond al ontvallen dat hij zijn pijlen had gericht op een speler die in juli zou deelnemen aan het EK onder 19 in Armenië. Rösler was een maand geleden met Noorwegen actief op het genoemde jeugdtoernooi en kwam in alle drie de groepsduels in actie", weet Blanco.

Rösler wordt in eerste instantie niet gehaald voor een plek bij de eerste elf. "Als NAC tot een akkoord komt met de rechtsbenige mandekker, zal hij in eerste instantie als aanvulling dienen voor Nacho Monsalve en Roger Riera en niet direct voor de basis worden gehaald. Vorig seizoen was Rösler een vaste waarde in het beloftenteam van Manchester City", aldus Blanco.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!