Bruns weet van belangstelling: ''NAC is een mooie club'' 'NAC Breda wil Vitesse-speler verlossen van uitzichtloze situatie' VIDEO | Samenvatting: NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren''

FOX Sports reageert op NAC-actie: ''Er zijn meerdere mooie clubs''

( 0 reacties)
FOX Sports reageert op NAC-actie: ''Er zijn meerdere mooie clubs''

NAC Breda krijgt geen voorkeursbehandeling van betaalzender FOX Sports. De wedstrijden van de Bredase club worden niet altijd in zijn geheel uitgezonden, wat bij de NAC-fans in het verkeerde keelgat schoot

"We zijn fan van de Keuken Kampioen Divisie en uiteraard ook van NAC Breda", laat een woordvoerder van FOX Sports weten aan BN De Stem. "Op vrijdagavond zenden we in Voetbal op Vrijdag het Schakelprogramma uit waarin fans van Keuken Kampioen Divisie-clubs alle doelpunten en hoogtepunten van hun favoriete club voorbij zien komen. Daarnaast hebben we een eredivisiewedstrijd én we zenden één Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd live en integraal uit."

NAC heeft in de Keuken Kampioen Divisie concurrentie van meerdere clubs. "NAC zal waarschijnlijk regelmatig te zien zijn, maar in de Keuken Kampioen Divisie spelen meerdere mooie clubs en de fans in bijvoorbeeld Doetinchem, Deventer, Rotterdam en Leeuwarden hopen ook de hele wedstrijd van hun club te zien."

Voor FOX Sports is het iedere week weer een lastige keuze. "Het is niet altijd makkelijk, zeker voor clubs die vanuit de Eredivisie anders gewend zijn, maar we proberen af te wegen met welk duel we de meeste kijkers een plezier doen. Daarbij spelen verschillende aspecten een rol, waaronder bijvoorbeeld de stand en de entourage", luidt het besluit.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!