NAC komt niet verder dan gelijkspel bij Telstar MATCHDAY | Ivan Ilic terug in de basis bij NAC tegen Telstar Brood: ''Doet hij dat niet, is de kans groot dat hij wissel staat'' Brood: ''We willen promoveren. Maar het moeten, moet ervanaf'' ''Op deze manier gaat carrière Kali als een nachtkaars uit''

NAC-middenvelder maakt indruk: ''Alle teamgenoten zijn lovend''

( 0 reacties)
NAC-middenvelder maakt indruk: ''Alle teamgenoten zijn lovend''

Ivan en Luka Ilic maken indruk op het middenveld van NAC Breda. De Servische broeders liggen goed in de groep en voegen extra kwaliteit toe aan het elftal van trainer Ruud Brood. 

"Met de gebroeders Ilic kunnen we blij zijn. Alle teamgenoten zijn lovend", zegt clubwatcher Dennis Kas van BN De Stem. "Ik wil het over Ivan Ilic hebben. Die gozer is 18 jaar en voetbalt als een routinier, zo makkelijk. Hij eist de ballen op, creëert de openingen en stuurt de mensen weg. Hij moet nog wat wedstrijdfitter worden en wat meer hardheid krijgen, maar hij is een speler met klasse", vult Yadran Blanco, de andere clubwatcher, aan. 

Ook over doelman Nick Olij is Blanco meer dan tevreden. "We hebben weer een keeper die punten voor NAC pakt. Hij zet zijn verdediging ook goed weg. Er staat iemand in de goal", aldus Blanco, die weet uit wiens koker Olij komt. "Credits voor Jelle ten Rouwelaar (keeperstrainer, red.), want op zijn aandringen is Olij naar NAC gekomen", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 13 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›