Stans blijft zonder club: ''Wat ik wil, willen de clubs niet''

Jeff Stans was eerder actief bij NAC Breda, maar zit momenteel nog steeds zonder club. De middenvelder heeft zijn pijlen gericht op het buitenland, nu hij geen interessante aanbiedingen heeft gehad.

"Het begint wel weer te kriebelen nu ik op televisie mijn collega’s weer aan de bak zie, maar tot nu toe is het totale plaatje niet voorbijgekomen", begint Stans in gesprek met De Stentor. "Wat betreft Nederland is het op dit moment simpel. Wat ik wil, een club bovenin de eerste divisie of in de eredivisie, die goede voorwaarden kan bieden, dat willen die clubs niet. Opties van minder kaliber, heb ik zelf afgewezen. Mijn blik is voorlopig op het buitenland gericht."

Volgens Stans is er al veel voorbij gekomen. "Eigenlijk alles is al voorbijgekomen. De meeste clubs zeggen: stap op het vliegtuig of kom hier naartoe en we regelen het, maar daar ben ik niet op ingegaan. Het moet betrouwbaar zijn en er moet een goed plan liggen wil ik op zo’n aanbod ingaan. Het is naast de sportieve uitdaging ook een financieel verhaal: het totale plaatje moet kloppen."

"Eind augustus wil ik voor mezelf wel zekerheid hebben. Op dat moment begin ik denk ik wel ongeduldig te worden en is het misschien tijd om concessies te gaan doen. Mogelijk zijn er dan ook clubs uit de categorie eredivisie/top-eerste divisie, die een aantal keer verloren hebben en op zoek zijn naar een ervaren transfervrije speler. Voorlopig moet ik echter nog even geduld opbrengen, totdat de juiste club voorbijkomt", zegt Stans.

Lees meer:
0 reacties