NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Nacho: ''Zij vindt ook dat Breda leuker is dan Enschede''

( 0 reacties)
Nacho: ''Zij vindt ook dat Breda leuker is dan Enschede''

Nacho Monsalve was vorig seizoen een vaste waarde in het elftal van FC Twente, maar kreeg geen contractverlenging. Daarom vertrok hij naar NAC Breda, dat in de Keuken Kampioen Divisie speelt, en hij heeft totaal geen spijt van zijn overstap.

Jari Oosterwijk en Jorn Brondeel vertelden al dat het een geweldig complex was. "Ze vertelden me onder meer over het trainingscentrum, hoe goed en professioneel het is. En ook over hoe aantrekkelijk de stad is. Ik vind het hier echt heel leuk. Toen ik met de leiding sprak, trok het project van deze club mij heel erg aan. Om direct het vertrouwen te krijgen, is altijd goed voor een voetballer", begint Nacho in De Klok.

"Ik vind Breda leuker dan Enschede en dat zeg ik niet om een wit voetje te halen, haha. Het is een mooie stad, met al het water en de restaurants hier. Ook het Valkenberg is leuk, het is lekker om daar af en toe een wandeling te maken. De supporters zijn ook fantastisch en de mensen zijn toegankelijk", zegt Nacho.

Zijn familie is erg belangrijk voor de Spanjaard. "Mijn vrouw is echt mijn soulmate. Zij vindt ook dat Breda leuker is dan Enschede. Ze komt hoogstwaarschijnlijk iedere thuiswedstrijd kijken. Mijn ouders zijn er vandaag ook bij. Ik heb regelmatig contact met ze via onder andere FaceTime. Ze zijn heel betrokken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!