Riera dankbaar: ''Een van de mooiste ervaringen die ik heb meegemaakt''

Roger Riera heeft met volle teugen genoten van zijn eerste wedstrijd in het Rat Verlegh Stadion. Vrijdagavond werd Helmond Sport met 5-1 aan de kant gezet door de koploper van de Keuken Kampioen Divisie.

"De sfeer in het stadion is een motivatie om het nog beter te doen", steekt Riera van wal in gesprek met BN De Stem. "Als speler ben ik dankbaar dat zoveel mensen naar het stadion komen, dat is een goed teken. Het is genieten, dat lijkt me duidelijk. Voetballers zijn uiteindelijk bevoorrecht. Zo ervaar ik dat tenminste."

"Ik ben in de stadions geweest van Mallorca en Racing Santander, clubs die in het verleden zelfs Europees voetbal speelden, net zoals NAC. Toch is het moeilijk om in de lagere divisies een ambiance te vinden zoals hier in Breda. Dat zie ik niet vaak. Het was een van de mooiste ervaringen die ik heb meegemaakt", vervolgt de Spaanse mandekker.

Riera wist niet wat hij meemaakte. "Het heeft mij enigszins verrast omdat de club is gedegradeerd en een zwaar jaar heeft gehad. De energie die de supporters hebben, is een extra motivatie om het nog beter te doen. We kunnen ze voor hun steun alleen maar dankbaar zijn", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties