'NAC Breda raakt Van Hecke mogelijk kwijt aan Eredivisionist' Arbiter voor halve finale KNVB Beker tussen Feyenoord en NAC bekend VIDEO | Samenvatting: NAC begint Carnaval met zege op Almere City Hyballa: ''We moeten meer vuur tonen en beter communiceren'' OFFICIEEL | Carolina weg bij NAC Breda, verdediger tekent in Polen

Woedende Seuntjens haalt uit naar NAC: ''Laat me dan niet komen!''

( 0 reacties)
Woedende Seuntjens haalt uit naar NAC: ''Laat me dan niet komen!''

Ralf Seuntjens is naar eigen zeggen deze zomer 'respectloos' behandeld door NAC Breda. De 30-jarige aanvaller had zijn zinnen gezet op een transfer naar het Rat Verlegh Stadion, maar een Bredaas avontuur zat er voor hem niet in.

Seuntjens is geboren in Breda en van jongs af aan supporter van NAC. Zijn droom ooit in het geel-zwart te spelen, leek deze transferwindow dan ook werkelijkheid te worden. "Ze lieten me komen voor een gesprek, met directeur Tom Van Den Abeele, maar luttele minuten later stond ik weer buiten", vertelt hij in gesprek met Omroep Gelderland.

Inmiddels zit Seuntjens goed op zijn plek bij De Graafschap. "NAC wilde me niet hebben. Maar laat me dan niet komen! Ik heb ook gezegd, dit is gewoon tijdverspilling. NAC heeft mij respectloos behandeld. Van de andere clubs die toen kwamen, was De Graafschap de mooiste optie. Ik heb het nu allemaal afgesloten", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!