'NAC Breda raakt Van Hecke mogelijk kwijt aan Eredivisionist' Arbiter voor halve finale KNVB Beker tussen Feyenoord en NAC bekend VIDEO | Samenvatting: NAC begint Carnaval met zege op Almere City Hyballa: ''We moeten meer vuur tonen en beter communiceren'' OFFICIEEL | Carolina weg bij NAC Breda, verdediger tekent in Polen

VIDEO | Spelers NAC Breda maken kennis met supporters en clubcultuur

( 0 reacties)
VIDEO | Spelers NAC Breda maken kennis met supporters en clubcultuur

De spelers van NAC Breda weten sinds woensdagmiddag echt hoe het is om speler van de Parel van het Zuiden te zijn. De ploeg van trainer Ruud Brood heeft namelijk de jaarlijkse Kennismakingsdag gehad.

De bijna geheel nieuwe selectie kreeg in een middag tijd veel te zien van de historie en cultuur van NAC en de belangrijkste kenmerken van de stad Breda. Alleen de gebroeders Ilic ontbraken vanwege interlandverplichtingen en Huseyin Dogan moest naar de fysiotherapeut.

Verder wel alle spelers van NAC aanwezig, zelfs diegene die vorig seizoen ook actief waren in het Rat Verlegh Stadion. "Maar we doen het dit seizoen met z’n allen", zegt Brood in gesprek met Omroep Brabant. De kennismaking ging via het NAC Museum, het Vak G café en het honk van de Breda Loco' s naar de Grote Kerk, het Begijnhof uiteindelijk door de singels naar de Ginnekenmarkt. Hieronder een reportage.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!