NAC trekt nieuwe commercieel manager aan: ''De ideale persoon''

0
NAC trekt nieuwe commercieel manager aan: ''De ideale persoon''

Sander Mijnhijmer gaat bij NAC Breda aan de slag als commercieel manager. De Bredanaar vervangt Eric Matijsen, die per 1 oktober vertrekt. Mijnhijmer is nu nog actief bij N.E.C., als operationeel manager, maar start medio december in Breda.

Mijnhijmer heeft er zin in. "Als geboren en getogen Bredanaar is het voor mij een prachtige kans om bij NAC aan de slag te mogen gaan", zegt hij op de clubsite van NAC Breda. "Ik zie het dan ook als een enorme uitdaging om samen met het team en alle sponsoren verder te bouwen aan de businessclub en kijk er naar uit om aan de slag te gaan en iedereen te leren kennen."

Voor algemeen directeur Luuc Eisinga was Mijnhijmer de juist man. "In het geval van Eric (Mijnhijmer red.) lijkt het onmogelijk, maar iedereen is uiteindelijk vervangbaar. Alleen die geschikte vervanger moet dan wel gevonden worden. Na een grondige zoektocht zijn we uitgekomen bij Sander. Hij is in onze ogen de ideale persoon om het stokje over te nemen van Eric. Hij is jong, ambitieus, energiek en een geboren en getogen Bredanaar."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!