Olij kijkt uit naar Excelsior: ''Komt meer druk bij kijken''

0
Olij kijkt uit naar Excelsior: ''Komt meer druk bij kijken''

NAC Breda speelt vrijdag de belangrijke wedstrijd tegen Excelsior. Beide ploegen degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie. NAC-doelman Nick Olij heeft vertrouwen in zijn team, mede door de belangrijke winst bij Jong AZ.

"Dat waren lekkere drie punten en het is belangrijk voor ons als team", vertelt hij in gesprek met NAC TV. "We wilden het gelijkspel tegen Utrecht (Jong FC Utrecht red.) een beetje wegpoetsen. Dat doen we op deze manier." Olij vindt dat het team goed bezig is. "Dat moet doortrekken naar de wedstrijden."

Met verloren partijen van Volendam en Jong FC Utrecht was er even minder vertrouwen. "Na Volendam had iedereen een minder gevoel, maar dat is puur omdat je onnodig een wedstrijd weggeeft. Maandag was er vreugde en dan merk je dat iedereen rustiger is."

Het zijn drukke weken met veel wedstrijden voor NAC. "Voor mij is die impact minder, maar voor spelers begrijp ik dat het zwaar kan zijn", zegt de doelman. "Het is naast Cambuur de eerste echt serieuze wedstrijd, maar we benaderen iedere wedstrijd hetzelfde. Alleen komt er meer druk bij kijken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!