BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren'' Bax eerlijk: ''Ik kan niks anders doen dan mijn fout toegeven'' NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ MATCHDAY | NAC met Schouten en Ivan Ilic tegen Jong AZ

NAC Breda bindt jeugdinternational: ''Mooi moment voor mij''

( 0 reacties)
NAC Breda bindt jeugdinternational: ''Mooi moment voor mij''

NAC Breda heeft vandaag Bart Verbruggen langer aan zich gebonden. De zeventienjarige keeper mag zich nu officieel prof noemen.

Verbruggen zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2022. De talentvolle sluitpost, die jeugdinternational is van Oranje onder 18, speelt sinds 2014 in de jeugdopleiding van NAC Breda. Dit seizoen komt hij uit voor NAC onder 19. Verbruggen is blij met zijn profcontract.

"Een mooi moment voor mij en mijn familie", zegt Verbruggen op de officiële website van NAC Breda. "Dit voelt als een beloning voor het harde werken van de afgelopen vijf, zes jaar. In de toenmalige D1 stroomde ik in en het was een traject met pieken en dalen. Soms eerste keeper, soms tweede keeper."

"Maar nu staan we hier", vervolgt Verbruggen. "Mijn doel is nu: ontwikkelen. Nu nog met NAC onder 19 in de eredivisie, maar uiteindelijk wil ik natuurlijk die plek onder de lat in het stadion bemachtigen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›