NAC Breda geeft zege uit handen in Nijmegen Matchday: NAC Breda met enkele wijzigingen tegen NEC Nijmegen Van Hecke droomt: ''Dan zijn we pas echt de helden van Breda'' Hyballa: ''Ik heb alleen gezegd: niet kapot drinken en niet kotsen'' Coronavirus in Nederland: KNVB geeft tekst en uitleg

Derksen lovend over NAC Breda: ''Het is een Eredivisie-club''

( 0 reacties)
Derksen lovend over NAC Breda: ''Het is een Eredivisie-club''

NAC Breda staat na negen speelrondes aan kop in de Keuken Kampioen Divisie. Als de Parel van het Zuiden aan het einde van het seizoen bij de eerste twee staat, promoveert het rechtstreeks naar de Eredivisie.

Hans Kraay junior vindt het lastig om de kampioen nu al aan te wijzen. "De Graafschap heeft de beste spelers, maar NAC heeft nu al vier keer in de laatste minuut gewonnen", zegt hij bij Veronica Inside. Johan Derksen is lovend over NAC Breda. "Het zit daar altijd bomvol. Het is een Eredivisie-club."

Met name Sydney van Hooijdonk maakt indruk op de heren. "Daar komt toch wel een klein fenomeen aan", zegt Kraay. "Hij scoorde voor de zoveelste keer vlak voor tijd de winnende. Ik heb die twee vrije trappen meegenomen, dan zie je echt dat het zijn vader (Pierre, red.) is. Die jongen is blond, maar niemand hoeft te denken dat het zijn buurman is. Hij doet het allemaal net als zijn vader."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!