Verschueren: ''Daar mogen en moeten we trots op zijn''

0
Verschueren: ''Daar mogen en moeten we trots op zijn''

Arno Verschueren degradeerde vorig jaar met NAC Breda naar de Keuken Kampioen Divisie, zag veel jongens gaan, maar bleef de ploeg uit Breda trouw. De periodetitel is daarom een mooie beloning, maar volgens Verschueren is de klus nog niet klaar.

"Rechtstreekse promotie is het doel, dat is duidelijk", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Of een periodetitel voor rust zorgt? Nee, dat geloof ik niet. Drie keer verliezen en je staat niet meer op een promotieplek. En dan is het weer crisis. Ik promoveer liever rechtstreeks dan dat ik drie periodetitels win."

Het is goed voor de club. Verschueren: "Het was lang geleden heb ik begrepen en dit is wel gewoon een bevestiging. Niet dat we goed spelen, maar wel dat we op de goede weg zijn. Na alles wat er vorig seizoen gebeurd is, voelt dit als een bekroning voor de nieuwe start."

"Ik heb nog nooit meegemaakt dat er zoveel spelers en mensen om de ploeg heen vertrokken en dat er zoveel nieuwelingen kwamen." Volgens Verschueren was het uitzonderlijk. "Je weet ook dat het tijd nodig heeft, dan is het extra mooi dat het zo snel iets tastbaars oplevert. Daar mogen en moeten we trots op zijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!