Filipovic heeft geleerd: ''Met zulke acties kan ik alles kapotmaken''

0
Filipovic heeft geleerd: ''Met zulke acties kan ik alles kapotmaken''

Andrija Filipovic is tot nu toe dé supersub van NAC Breda. Ook tegen FC Emmen was de Kroaat belangrijk als invaller. Zelf wil hij niks kwijt over het feit of hij in de basis kan starten.

"Nee, nee", zegt de 22-jarige Filipovic gelijk in gesprek met BN DeStem. "Het is niet aan mij om dat te zeggen. Het teambelang staat voorop." Dit komt er zo overtuigende uit omdat de Kroaat vroeger anders in elkaar stak. "Ik heb stomme fouten gemaakt. Als ik het ergens niet mee eens was, schreeuwde ik naar de trainer, de trainer schreeuwde terug en stuurde mij naar de tribune. Wat ik daarvan geleerd heb, is dat ik in gesprek moet blijven met de trainer. Eerst nadenken en tot tien tellen, want met zulke acties kan ik alles kapotmaken."

Voor Filipovic is het is accepteren en doorgaan. "De trainer beslist. Als ik een verkeerde reactie geef, heb ik daar mezelf en het team mee. Ik weet dat de trainer in mij gelooft omdat hij mij altijd laat invallen. Ik heb een kans gekregen en aangetoond dat ik meer kan brengen dan ik tot op heden heb gedaan."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!