Jong NAC Breda doet goede zaken en wint van Excelsior

Jong NAC Breda heeft maandagavond goede zaken gedaan tegen de leeftijdsgenoten van Excelsior. Het werd 3-1 voor de Parel van het Zuiden.

In het eerste kwartier waren er weinig kansen en dat was eigenlijk de hele eerste helft het geval. Daarom gingen beide ploegen rusten met 0-0.

Na rust was het Finn Stokkers, die de 1-0 op het scorebord zette. In de 55e minuut stak Jan Paul van Hecke de spits diep met een fraaie steekpass, die koelbloedig afrondde. Slechts tien minuten later was het ook al 2-0. Den Heijer rondde goed af.

Vlak voor tijd maakte Excelsior nog wel de gelijkmaker dankzij Valpoort. Dit was echter niet lang het geval. Tom Plezier kopte namelijk al snel de 3-1 binnen, wat ook direct de eindstand was.