Grasman: ''Word best verlegen van zoveel liefde van NAC-supporters''

NAC Breda speelt vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Almere City FC. De club uit Almere heeft speciaal model Maxime Grasman ingezet om NAC-fans naar het stadion te krijgen. Grasman werd bekend in 2015 toen ze bij de catering in het uitvak stond.

"Ik word er eigenlijk best verlegen van dat ik zoveel liefde krijg van NAC-supporters. Ik vraag me af waarom", zegt ze in gesprek met BN DeStem. "Het zou schijnheilig zijn, als ik zeg dat de aandacht van de supporters mijn ego niet streelt. Maar het voelt wel een beetje gek en soms wat ongemakkelijk."

Grasman werkt inmiddels niet meer bij de catering, maar maakt vrijdag een uitzondering. "De supporters van NAC hebben het vaakst gevraagd of ik wilde terugkomen", lacht ze. "De eerste helft zal ik mijn werkzaamheden doen in de catering, de tweede helft ben ik op de tribune te vinden en kunnen de supporters een biertje met me drinken. Uiteraard mogen ze ook op de foto, als ze dat willen."

De 25-jarige Maxime, die inmiddels vierdejaars student communicatie is en ook als model werkt, wil nog wel een keer een duel van NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion bezoeken. "Het lijkt mij hartstikke leuk om een keer naar Breda te komen en een thuiswedstrijd van NAC bij te wonen. Dan pak ik meteen de derde helft mee."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I never wish to be easily defined ????

Een bericht gedeeld door Maxime Grasman ???????? (@smakje) op

Foto: Maxime Grasman

Lees meer:
0 reacties