VIDEO | Mari aangekomen in London; droomtransfer erg dichtbij Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Slot: ''Ik zou ooit graag nog een keer trainer worden bij NAC'' 'Hyballa bijna nieuwe trainer NAC Breda; presentatie na het weekend' Brood reageert: ''Had harder met mijn vuist op tafel moeten slaan''

Dogan wordt steeds fitter: ''Dat lijkt me vanzelfsprekend''

( 0 reacties)
Dogan wordt steeds fitter: ''Dat lijkt me vanzelfsprekend''

Huseyin Dogan mag de laatste weken beginnen als basisspeler bij NAC Breda en maakt veel indruk. Hij merkt dat hij steeds fitter wordt en dat hij makkelijker negentig minuten kan volhouden.

"Dat lijkt me vanzelfsprekend dat het beter wordt. Ook op de trainingen merk je dat je meer kan geven en dat je dieper kan gaan. Hopelijk kunnen we vrijdag daar een gevolg aan geven", begint Dogan in gesprek met NAC TV.

De aanvaller is nog niet helemaal tevreden over de samenwerking in de voorhoede. "Bij vlagen is het wel goed, maar er zijn nog momenten dat je merkt dat het beter kan. Daar werken we keihard aan, we praten heel veel."

Inmiddels heeft NAC al vier wedstrijden niet meer gewonnen. Dogan wil deze wedstrijd alles geven, maar is niet extra gebrand. "Ik ben elke wedstrijd gebrand om te winnen, moet ik zeggen. Maar na vier wedstrijden zonder zege ligt de focus wel echt op de drie punten. Het zal heel lekker zijn om drie punten te pakken. Het gevoel zal niet anders zijn dan normaal."

"Almere is een heel stugge ploeg met veel ervaren jongens. Vooral op het middenveld en de verdediging hebben ze veel ervaring. Het is een typische ploeg voor deze competitie", doelt Dogan op de Keuken Kampioen Divisie.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!