''Al met al echt zwaar en zwaar en zwaar en zwaar en zwaar klote'' NAC Breda verliest in eigen huis van FC Den Bosch Matchday: NAC Breda met Van der Gaag; Van Hooijdonk op de bank Verschueren wil veranderingen: ''Dit moeten we snel gaan bespreken'' KNVB wijst officials voor duels tegen FC Den Bosch en Sparta Nijkerk aan

VIDEO | Samenvatting: NAC Breda boekt zege op bezoek bij Jong PSV

( 0 reacties)
VIDEO | Samenvatting: NAC Breda boekt zege op bezoek bij Jong PSV

NAC Breda heeft eindelijk weer eens een overwinning geboekt. De ploeg van Ruud Brood was een maatje te groot voor Jong PSV en wist met 1-3 te winnen op het sportcomplex van de Eindhovenaren.

De ploeg uit Breda begon sterk aan de wedstrijd. Voor rust waren het Luka Ilic en Finn Stokkers, die wisten te scoren. Na rust begon NAC echter minder goed aan de wedstrijd. Sekou Sidibe, rechtsback van PSV, wist de aansluitingstreffer te maken. Door die goal keerde de spanning terug in de wedstrijd.

Na rust ging het wel gelijk op. Beide teams kregen kansen om te scoren, maar het bleef bij 1-2. Uiteindelijk bleek NAC-goalie Nick Olij de grote man aan de kant van de Parel van het Zuiden. Hij stopte in de slotfase een bal knap tegen de paal, waardoor de voorsprong bleef. In de slotfase was het Jordan van der Gaag die de wedstrijd besliste.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›