Boussaid opgelucht na zege NAC: ''De ambitie blijft promoveren''

0
Boussaid opgelucht na zege NAC: ''De ambitie blijft promoveren''

Othmane Boussaid is dit seizoen met NAC Breda actief in de Keuken Kampioen Divisie. Na een sterke start kenden de Brabanders een mindere fase, maar maandag werd er weer eens gewonnen. Jong PSV werd met 1-3 verslagen.

"Deze hadden we heel hard nodig, want we hadden al een tijdje niet gewonnen", zegt de huurling van FC Utrecht in gesprek met BN DeStem. "Dit is heel belangrijk voor ons vertrouwen. Zo blijven doorgaan en hopelijk komen we snel terug in de top."

NAC Breda speelde een sterke eerste helft, maar zakte na rust ver weg. "Tegen goede ploegen als Jong Ajax krijgen we weinig ruimte en is het moeilijk om te spelen", verklaart Boussaid. "Deze keer was het helemaal open en was het net een speeltuin, daar lag het aan denk ik. Het verschil tussen Jong Ajax en Jong PSV was groot, heel groot. Gelukkig heb we nu gewonnen."

Doordat De Graafschap haar eerste nederlaag leed, lonkt een plek bij de top twee voor NAC Breda. "Nu moeten we onze kans grijpen en alle wedstrijden winnen. Vorige week hebben wij punten laten liggen, deze keer zijn het andere teams. Daar moeten wij van profiteren. De ambitie blijft promoveren", aldus Boussaid.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!