Gilissen blikt terug: ''Er was intern veel op te lossen''

0
Gilissen blikt terug: ''Er was intern veel op te lossen''

Tim Gilissen vertrok bijna een jaar geleden van Brabant naar Twente, van NAC Breda naar Heracles Almelo. De technisch manager kijkt tijdens het trainingskamp van zijn club terug met TC Tubantia.

Gilissen is, na negen maanden bij Heracles, wel weer gewend in Twente. "Wel aan het leven, met familie en vrienden; dat pak je snel weer op. Mijn vriendin en ik komen allebei uit Enschede. Maar in ons tijdelijk huis staan de dozen nog op de slaapkamer", vertelt hij. "We gaan verhuizen, dus hebben ons plekje nog niet gevonden."

"Na twaalf jaar Breda waren we gehecht geraakt aan het leven daar en wilden er blijven. Maar toen Heracles belde, vonden we het toch een uitgelezen kans om terug te gaan", legt de TD de stap uit. "Ik zie de voordelen al: geen volle auto en logeerpartijen meer met kerst, opvang voor de kinderen en een overzichtelijker leven."

Ook bij Heracles is hij inmiddels gewend. "Ja, ik ben blij dat ze me deze kans hebben geboden. De club is stabiel en je komt niet snel voor verrassingen te staan", aldus Gilissen. "Ik wil niet steeds vergelijken, maar ik werkte hiervoor bij NAC. Daar ging veel tijd en energie verloren aan de vraag: wat gebeurt er hier nou eigenlijk? Er was intern veel op te lossen."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!