BREAKING | Derde talent tot 2022 bij NAC: ''Hoop snel te debuteren'' Van Hecke baalt ondanks zege NAC Breda: ''Echt zonde, mag niet gebeuren'' Bax eerlijk: ''Ik kan niks anders doen dan mijn fout toegeven'' NAC slaat toe in tweede helft en verslaat Jong AZ MATCHDAY | NAC met Schouten en Ivan Ilic tegen Jong AZ

Jong NAC speelt gelijk in spectaculair duel; Van Hooijdonk scoort

( 0 reacties)
Jong NAC speelt gelijk in spectaculair duel; Van Hooijdonk scoort

Jong NAC Breda heeft in de eerste wedstrijd van 2020 niet weten te winnen van de leeftijdsgenoten van VVV Venlo. Het was een spraakmakend duel en eindigde doelpuntenrijk in 3-3.

De Bredase club begon sterk aan de wedstrijd en kwam al na elf minuten spelen op een voorsprong. Het was Joshua Bohui, die de 0-1 binnenschoot. Niet veel later was het wederom een eerste elftal-speler. Sidney van Hooijdonk schoot de 0-2 binnen. Een fijne voor sprong voor NAC. Voor rust kwam VVV echter terug in de wedstrijd. Wright en Roemer maakten voor de Venlonaren de doelpunten.

Ruim een kwartier voor tijd waren er weer kansen voor NAC en kwam het weer op voorsprong. Schouten schoot de bal binnen. 2-3.  Het duurde echter niet lang voordat VVV al weer op een gelijke stand kwam te staan. Soriano schoot de rebound binnen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›