Hyballa: ''In deze wereld draait het ordinair om geld, geld, geld'' Bredase horeca hekelt FOX Sports: ''We voelden de bui al hangen'' Uitverkoop in Fanshop NAC Breda: mogelijkheid tot donatie KNVB komt met update: seizoen mogelijk toch uitgespeeld Zaakwaarnemer Olij stopt onderhandelingen: ''Weinig waardering''

NAC Breda verlengt met hoofdsponsor: ''Erg goed bevallen''

0
NAC Breda verlengt met hoofdsponsor: ''Erg goed bevallen''

NAC Breda heeft het contract met hoofdsponsor OK met één jaar verlengd. De nieuwe verbintenis bevat tevens een optie voor een extra seizoen.

"De verlengde samenwerking met OK is een bouwsteen in de verdere ontwikkeling van onze club", laat algemeen directeur Luuc Eisenga weten op de officiële website van NAC. "Al jaren is NAC de ontmoetingsplaats voor supporters en sponsoren. Dat een groeiend, Bredaas bedrijf als OK ons zo vroeg te kennen geeft te willen verlengen geeft ons veel vertrouwen."

Ook OK is blij met de contractverlenging. "Het hoofdsponsorschap en de samenwerking met NAC is ons tot op heden erg goed bevallen", laten directeuren Jan Willem Westerhuis en Rik de Leeuw den Bouter weten. "In de gesprekken die wij de afgelopen periode met NAC hebben gevoerd hebben wij een goed beeld gekregen van de koers die de club de komende seizoenen wil varen."

"Door nu al duidelijkheid te geven richting volgend seizoen spreken wij ons vertrouwen uit en we kijken er naar uit om samen met NAC voort te bouwen aan onze gezamenlijke ambitie om verder te groeien", aldus de directeuren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!